Audi A3 8P 2003 1.6, 15600 zł Chojnów

Chcesz kupić, bądź sprowadzić auto..nie wiesz, które wybrać? Napisz o tym tutaj...

Moderatorzy: palio, jhosef, VIP

ODPOWIEDZ
Tracer1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Tracer1 » ndz cze 07, 2015 16:46

Witam, przymierzam się do zmiany auta i znalazłem takie ogłoszenie:
http://otomoto.pl/oferta/audi-a3-1-6-10 ... 4eec54384d" onclick="window.open(this.href);return false;

do tej pory szukalem golfa V ale trafiło się wg mnie takie ciekawe ogloszenie Audi, a co wy o tym sądzicie, czy coś widać na foto nie tak ?, pytałem na forum audi ale forum audi praktycznie nie istnieje brak zycia :bigok: a że audi i vw są podobne to myśle że otrzymam jakieś wskazówki od miłośników VW :grin:

till71
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: till71 » ndz cze 07, 2015 20:55

zdjęcia robione po handlarsku, jak coś chciał ukryć to to zrobił. Nie wygląda źle maska troche wystaje ponad lewy błotnik, z prawej strony jest równo i na lewym tylnym błotniku nad progiem albo jest brudny albo wykwity rdzy. Jest to benzyna więc przebieg nie musi być kosmiczny ale papiery warto sprawdzić, widać że są. Legnica i okolice to zagłębie dolnośląskich handlarzy, konkurencja jest tam spora i z tego co widziałem to mają przyzwoite auta, znajomy mechanik sam kupował w tamtych rejonach 3 razy sprawdzając dokładnie i nie było niespodzianek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chcę kupić auto”