Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
No i udało mi się sfilmować przyspieszenie SDI. Jakość marna, bo kręcone kalkulatorem, ale coś tam widaćherbu pisze:W poniedziałek postaram się nakręcić filmik z jazdy i będziecie mogli sami ocenić, czy to nie jedzie, czy też jako tako się toczy
1160 kgmarkk pisze:herbu, ile waży Fabia?
Coś pewnie elektronika jest dłubnięta, żeby Fabia i Polo za szybkie nie byłymarkk pisze:Bajka , ciekaw jestem czym rożni sie mój silnik od twojego , że mam aż o 4 km więcej
Czasem mozna sie zdziwic ze fabia lub polo w sdi moze objechac ;Dszakulvip pisze:patrząc na 2 filmik ta fabia kuźwa naprawdę zapiernicza hehe :]
nie którzy tego nie zrozumiejąXandar pisze:Czasem mozna sie zdziwic ze fabia lub polo w sdi moze objechac ;Dszakulvip pisze:patrząc na 2 filmik ta fabia kuźwa naprawdę zapiernicza hehe :]
hary71 pisze:Panowie,czy klimatronik jest jakoś bardziej awaryjny od zwykłego manualnego sterowania klimatyzacją?
Teoretycznie jest bardziej awaryjny, gdyż jest w nim więcej elementów, jest bardziej skomplikowany, więcej elektroniki. W praktyce jednak, rzadko się psuje.hary71 pisze:Panowie,czy klimatronik jest jakoś bardziej awaryjny od zwykłego manualnego sterowania klimatyzacją?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości