Czy Waszym zdaniem benzyny są mniej "zajechane" od dieslów?
Razem z rodzicami mam już odłożone 12,000 na kupce i nie wiem dalej, co będzie najtrafniejszym wyborem.
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Teoretycznie i praktycznie w większości przypadków tak jest. Jednak idzie jeszcze znaleźć dobrego diesla, jak i da się bez problemu znaleźć całą masę zajeżdżonych benzyniaków.eGabeleXxX pisze:Czy Waszym zdaniem benzyny są mniej "zajechane" od dieslów?
Zależy do czego potrzebne Ci auto, ile km rocznie będziesz robił, gdzie najczęściej będziesz jeździł (trasa, czy miasto), czy od auta oczekujesz osiągów, czy tanich kosztów utrzymania?eGabeleXxX pisze:Razem z rodzicami mam już odłożone 12,000 na kupce i nie wiem dalej, co będzie najtrafniejszym wyborem.
W mk4szewczi90 pisze: W którym bardziej trzeszczą plastiki (wewnętrzne) ?
http://www.autocentrum.pl/dane-technicz ... hatchback/" onclick="window.open(this.href);return false;szewczi90 pisze: 1. W którym jest więcej miejsca w środku ?
czyli audi a3 ma całkiem inne silniki benzynowe niż golf IV? chodzi mi tutaj głównie o jednostkę 1.6Woski pisze:a3 1.6 to 74kw (100ps), nie bylo 105tek w 8l (1996-2003)
Czyli można kupić takiego diesla po mieście bez obaw? czy zostać przy tym co mam?PawełRŚL pisze:Jeśli diesel to wg mnie tylko 90 km bez zmiennej geometrii turbiny.
a po co mu LPGPawełRŚL pisze:
Przesiadłem się na benzyne z sekwencją.
Jestem bardzo zadowolony i Tobie też polecam. .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 54 gości