VW Golf IV 2.3 V5 automat 15.000zł Warszawa
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
darudek - muszę Ci powiedzieć że jeszcze niewiele wiesz, skoro śmieszne jest stwierdzenie o przykładzie z M3. nikt mnie nigdy nie oszukał - zatem pierwszego razu nie było, widziałem więcej niż masz włosów na głowie ale wałkujesz w kółko to samo, z drzwiami, malowaniem i znów ten przebieg - tak jak napisałem powyżej. FAKT: każdy może coś podejrzewać ale nie ma prawa opluwać. zwłaszcza że wiem o tym aucie prawie wszystko bo przed kupnem też go sprawdzałem a także po zakupie i wiedziałem co biorę.
zapraszałem chętnego z Wawki na wizytę w autoryzowanym serwisie VW. nic więcej robić nie będę. wydruku w VW nie dają, widać mają takie procedury nieludzkie, pracownik powiedział że można na kartce sobie napisać. to za bur... ściemniacz ? opanuj się trochę - nie traciłbym czasu na pisanie farmazonów na forach. VIP - nie nakręcaj się - w dowcipkowaniu.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Książki serwisowej nie masz?
15 tys to może i wołają ale za ideal a nie takiego malowańca bez wiarygodnej historii
Poza tym - prosiłem abyś nie pisał posta pod postem ale widać masz mnie w dupie,
15 tys to może i wołają ale za ideal a nie takiego malowańca bez wiarygodnej historii
Poza tym - prosiłem abyś nie pisał posta pod postem ale widać masz mnie w dupie,
nie mam nikogo w dupie, ale możesz usunąć moje wpisy jak to zrobiłeś wczoraj rano.
nic to nie zmieni, ale fakty jakie podałem nie wypłynęły z szamba a z wiedzy jaką posiadam.
myślę że już wszystko wyjaśniłem, nie mam czasu by tu przesiadywać, szkoda czasu, życie stygnie.
nie piszcie więcej jakichś gniotów.
POZDRAWIAM
nic to nie zmieni, ale fakty jakie podałem nie wypłynęły z szamba a z wiedzy jaką posiadam.
myślę że już wszystko wyjaśniłem, nie mam czasu by tu przesiadywać, szkoda czasu, życie stygnie.
nie piszcie więcej jakichś gniotów.
POZDRAWIAM
- doggie
- V.I.P.
darudek jak widzisz king1970 nie posiada pełnej historii serwisowej auta tylko jakiś tam wpis przy 99 kkm, nie wiadomo zatem co ile olej wymieniany i czy w ogóle wymieniany, auta z Francji podobnie jak z Włoch bardzo często nie posiadają pełnej historii serwisowej i są zapuszczone /de facto w taki sposób sporo handlarzy legalizuje przekręcone liczniki, jechać do ASO, coś zrobić i wpis gotowy/, jak sprzedający sam przyznał "PORYSOWANY, POPRZECIERANY... wiec był malowany dookoła prawie,, ktoś kiedyś jechał aż do Francji po to auto więc widział spory zysk, sprzedawca nie ma ochoty przedstawić tutaj żadnych porządnych argumentów więc moim zdaniem dobrze postąpiłeś, to auto nie jest warte takich pieniędzy
doggie ; zadzwoń to CI wyperswaduje puste argumenty jakie poruszasz, popierając przy tym stwierdzenia : darudek. nie wiem po co to robisz, bym reagował i podtrzymał wasze forum ??? innego powodu nie widzę skoro jesteś stronniczy. ZADZWOŃ MISTRZU RIPOSTY !!! przyjedż, pogadamy lub wyślij kogoś kumatego to podlecimy do VW i sprawdzimy historię serwisową, chociaż już pisałem że wydruku nie dają ale idziesz w zaparte VIP'ie więc nie przyjmujesz moich argumentów.
Re: VW Golf IV 2.3 V5 automat 15.000zł Warszawa
Myślę że najwyższa pora żeby zakończyć tą dyskusje. Dla mnie ten samochód nie spełniał moich wymagań bo gdyby spełniał to nawet cenę bym przełknął. Nic co napisałem nie jest kłamstwem a jeżeli czegoś nie byłem pewny to napisałem że mi się tak wydaje.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Amen.darudek pisze:Myślę że najwyższa pora żeby zakończyć tą dyskusje.
- doggie
- V.I.P.
Re: VW Golf IV 2.3 V5 automat 15.000zł Warszawa
I to by było na tyle odnośnie tej francuskiej "perełki" a sprzedawca nadal zero argumentów tylko dresiarskie zagrywki.darudek pisze:Myślę że najwyższa pora żeby zakończyć tą dyskusje. Dla mnie ten samochód nie spełniał moich wymagań