Witajcie, kojarzy ktoś może ten komis ? Ten samochód ?
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-cc- ... yGoOl.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Passat CC 2012 2.0 TDI, Włochy-Warszawa 64900 zł
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
fajnia wersja i w dodatku 5 osobowa, nie trzeba przerabiać, nie mam zaufania do takiego przebiegu i auta z Francji ale to wszystko jest być może do zweryfikowania, pamiętaj że napęd pompy oleju do wymiany w okolicy 200 tys km
Re: Passat CC 2012 2.0 TDI, Włochy-Warszawa 64900 zł
Ciekawi mnie jedno. Wrzuciłem nr VIN do google i o dziwo pokazał się silnik benzynowy 1.8 

Ja bym był ostrożny, zapewne sprowadzony po dzwonie z Francji, naprawiony, do tego auto nie miało lekko - hak no i przebieg ponad 100 tys to warto sprawdzić kondycję napędu, skrzyni itd..
Dziwne że ktoś zakłada hak do takiego luksusowego auta, bo jednak CC to nie zwykły Passat
No i dla mnie kraj pochodzenia Francja = 90% aut uszkodzonych.
To też odzwierciedla cena, bo u nas za 70 tys takie auta chodzą w takim wyposażeniu to ktoś za 10 tys oddał we Francji? wątpie..
Dziwne że ktoś zakłada hak do takiego luksusowego auta, bo jednak CC to nie zwykły Passat

To też odzwierciedla cena, bo u nas za 70 tys takie auta chodzą w takim wyposażeniu to ktoś za 10 tys oddał we Francji? wątpie..
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Passat CC 2012 2.0 TDI, Włochy-Warszawa 64900 zł
Dekodery z netu nie są wiarygodnebblazej6 pisze:Ciekawi mnie jedno. Wrzuciłem nr VIN do google i o dziwo pokazał się silnik benzynowy 1.8