Citroen C4 1.6 HDI, 2006, 16.500 zł, Gdańsk

Chcesz kupić, bądź sprowadzić auto..nie wiesz, które wybrać? Napisz o tym tutaj...

Moderatorzy: palio, jhosef, VIP

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
doggie
V.I.P.
V.I.P.
Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
Silnik: TSI

Citroen C4 1.6 HDI, 2006, 16.500 zł, Gdańsk

Post autor: doggie » śr paź 19, 2016 13:06

http://otomoto.pl/oferta/citroen-c4-cit ... yBJ9J.html" onclick="window.open(this.href);return false;

za wszelkie pomocne oceny, sugestie, info o modelu typu czy ma dwumas, zmienną geometrię będę wdzięczny. Jaka wg was cena? Pani Beata pisze, iż bezwypadkowy, iż ma pełną dokumentację serwisową do końca z ASO Citroen Postek Gdańsk oraz Citroen ASO 11 Gdynia Orłowo, jest pierwszą właścicielką od kupna w salonie w Polsce. Z rzeczy które wiem: model ten nie ma już zacierającej się tylnej belki zawieszenia tylko zwykłą skrętną, silnik 1.6 HDI miał problem z zapychającym sie przewodem /sitkiem/ olejowym smarowania turbiny ale skoro był serwisowany to nie powinien być problem bo była na to akcja serwisowa, DPF nie ma /chyba zasada w HDI jest taka że silniki z okrągłą cyfrą mocy nie mają czyli 90, 110 natomiast 92ps, 109, 112, 136 itp... mają/, nie wiem czy ma DKZ i zmienną geometrię

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chcę kupić auto”