Golf IV, AXR 101KM, 2002r. 12999zł. Warmia
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witajcie
Zastanawiam się nad zakupem powyższego auta dla Żonki. Cena dosyć wysoka ale i autko może warte uwagi?
Poniżej podaję VIN gdyby był jakiś magik co się w tym rozeznaje:
WVWZZZ1JZ2B102949
Oraz fotki samochodu:
http://www.aukcjoner.pl/gallery/021616610-.html#I1" onclick="window.open(this.href);return false;
Proszę o opinie - czy warto dać aż taką kasę?
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
chris
Zastanawiam się nad zakupem powyższego auta dla Żonki. Cena dosyć wysoka ale i autko może warte uwagi?
Poniżej podaję VIN gdyby był jakiś magik co się w tym rozeznaje:
WVWZZZ1JZ2B102949
Oraz fotki samochodu:
http://www.aukcjoner.pl/gallery/021616610-.html#I1" onclick="window.open(this.href);return false;
Proszę o opinie - czy warto dać aż taką kasę?
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
chris
auto chyba z forum viewtopic.php?f=119&t=587364" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Golf IV, AXR 101KM, 2002r. 12999zł. Warmia
Widzę po postach, że więcej z autka wyprzedał. Kratki nawiewów, klamki drzwi podświetlane, ten mieszek i drążek zmiany biegów...power3 pisze:auto chyba z forum viewtopic.php?f=119&t=587364" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VW Baron
- Kontakt:
fajna wersja sport edition. wypasy jakieś tam są myślę, że 11-12 tys nadal jest warte ale to jeśli oględziny na żywo by nie rozczarowały
Też tak myślę, wart był tej ceny z dodatkami jakie tam były. Podstopnica, carbony w środku zamiast plastiku w gumach, drążek zmiany biegów, 18 calowe felgi itp. Teraz wszystko poszło na sprzedaż i autko jest jak w serii... Polerka, myjnia, i wygląda ciekawie... Lecz też uważam że za dużo... Jak pisałem ze sprzedającym to powiedział, że jeśli mam 12 000zł. to nawet nie mam przyjeżdżać... Słaba opcja..tomek799 pisze:12 999 to nie jest warty raczej
Nikt za golfa zrobionego na 18 i gwincie nie chciał zapłacić . Większość projektów rozsprzedaję się na części i idzie w serii , tak jak kupiłem . Carbony zostały pisałem Ci o tym . Wiem w jakim stanie są furki w Pl , i po golfa zjeździłem całe PL.
Aż w końcu dorwałem od takiego manijaka jak ja albo i troszkę mniejszego , nie wiem czy drugi taki jest. Zresztą mówiłem też , żeby najpierw obejrzeć autko a później sie negocjować a dwa , kto traktuje poważnie kogoś kto pisze na forum o auto zamiast zadzwonić jak człowiek ?
Aż w końcu dorwałem od takiego manijaka jak ja albo i troszkę mniejszego , nie wiem czy drugi taki jest. Zresztą mówiłem też , żeby najpierw obejrzeć autko a później sie negocjować a dwa , kto traktuje poważnie kogoś kto pisze na forum o auto zamiast zadzwonić jak człowiek ?
Kolego
Po pierwsze forum właśnie po to jest by pytać i rozmawiać.
Po drugie wstawiłes zdjęcia na których wszystkie elementy poza alu i gwintem były w aucie a autko sprzedawales bez tych rzeczy. To trochę wprowadza w błąd kupującego.
Po trzecie dzwoniłem i rozmawiałem z Tobą ale albo byłeś zajęty czymś innym albo nie chciało Ci się rozmawiać bo każda informacje trzeba było wyciągać prawie siła
Mimo wszystko mam nadzieję że autko udało Ci się sprzedać za dobre pieniądze i kupił go kolejny maniak co będzie o niego dbał i będzie kolejny kolega w szeregach forum pozytywnie zakręcony na punkcie VW
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Po pierwsze forum właśnie po to jest by pytać i rozmawiać.
Po drugie wstawiłes zdjęcia na których wszystkie elementy poza alu i gwintem były w aucie a autko sprzedawales bez tych rzeczy. To trochę wprowadza w błąd kupującego.
Po trzecie dzwoniłem i rozmawiałem z Tobą ale albo byłeś zajęty czymś innym albo nie chciało Ci się rozmawiać bo każda informacje trzeba było wyciągać prawie siła
Mimo wszystko mam nadzieję że autko udało Ci się sprzedać za dobre pieniądze i kupił go kolejny maniak co będzie o niego dbał i będzie kolejny kolega w szeregach forum pozytywnie zakręcony na punkcie VW
Pozdrawiam.
- Jing
- Użytkownik
- Auto: Audi A4
- Silnik: AVF
Tam z czego Widać jest IC tyle plus, ale heble seria 280. Po fotach widać że w miarę zadbany, każdy ceni za ile uważa. Sam jeżdze AXR i z własnego doświadczenia lepiej pchać się w 130 ps.
Quattro - AVF
A powiedz kolego ile Ci pali AXR? Czytałem forum i widziałem spalanie od 5l do nawet 8.5l. Wiadomo styl jazdy ale ja np. w moim AJM nie potrafię zejść poniżej 6l a czytałem że da się... Czy to dlatego że jest -15stopni?Jing pisze:Tam z czego Widać jest IC tyle plus, ale heble seria 280. Po fotach widać że w miarę zadbany, każdy ceni za ile uważa. Sam jeżdze AXR i z własnego doświadczenia lepiej pchać się w 130 ps.
- Jing
- Użytkownik
chris2611, powiem Ci tak, teraz mam po strojeniu 159/365 i na pełnym bucie w mieście fis mi pokazywał 12,5l ale to fis ale na autostradzie kiedys jechałem Katowice-Kraków nie przekraczając 110-120 (taki ruch był na autobanie) to zszedłem poniżej 5L bez najmniejszego problemu. natomiast w miescie jak jade na lajcie taka normalna jazda to tak 5,4 / 5,9 dla mnie to jest dobry wynik. a jak były takie duze mrozy -18 to tak miałem jak Ty nie mogłem zejść niżej 6l.
Quattro - AVF
Czyli jest dla mnie nadzieja ze przy lepszych temperaturach zejdę ze spalaniem
Mam skrzynkę 6biegów i na autostradzie to się przydaje.
Mam skrzynkę 6biegów i na autostradzie to się przydaje.
- Jing
- Użytkownik
chris2611, no właśnie jak dla mnie skrzynia w AXR jest tragicznie krótka na autobanie przy większych prędkościach auto wyje do potęgi, jest opcja żeby wrzucić dłuższą skrzynie np. GGU ale wiesz jak to ze swapami. Generalnie 101 dla osób nie wymagających jest bardzo dobrą opcją, przejechać spokojnie z punktu A do punktu B.
Quattro - AVF