Witam proszę o ocenę tego egzemplarza może ktoś coś wynajdzie że w nim nie tak , bo nie wiem czy te tylne lamy są z tego rocznika lub zna ten samochód z góry dzięki za wszelkie informacje i sugestie . A link poniżej
http://olx.pl/oferta/volkswagen-golf-or ... cc81a6968d" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf IV 1,9TDI 101PS 2003r. Karczew w. mazowieckie 9500
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- VW Baron
- Kontakt:
auto z moich okolic ...Maik78 pisze:bo nie wiem czy te tylne lamy są z tego rocznika
lampy są zmienione z tyłu pewnie był dzwon, powinny być białe kierunkowskazy ponieważ to jest wersja pacyfik, brak jakichkolwiek oznaczeń na tylnej klapie zdaje się to potwierdzać.
Z przodu też nie ma wlepek na przednim pasie ale ciężko będzie coś wnioskować z powodu pogniecionej maski
ogólnie auto wisi już dłuższy czas i chyba cena też już jest niższa ..
To że z tyłu nie ma napisów to może tak z salonu wyjechać za dodatkową dopłatą , maska uszkodzona szkoda parkingowa po suvie po małych podejściach okazuje się naprawiany przód (zderzak , griil, są lakierowane ) maska nie naprawiana ale z uszkodzeniem, korozja na lewej stronie wykroju drzwi tylnych i przednich oraz prawego tylnego błotnika w 2 miejscach , kierownica lewe półkole wytarte do brązowego koloru ogólnie jak dla mnie szrot. Dalej szkoda oglądać .
VW z ON to jest to .
-
- VW Baron
- Kontakt:
no tak, ale w połączeniu, że tylne lampy są też wymienione to raczej szansa, że tak wyjechało z fabryki jest niewielka.Maik78 pisze:To że z tyłu nie ma napisów to może tak z salonu wyjechać za dodatkową dopłatą
Co do reszty pewnie tak jest bo dawno by się auto sprzedało gdyby to był rodzyn