WichuTM pisze: A nawet jak zdecydują się kolejny raz na diesla, to sprawdzą wszystko 10x dokładniej niż wtedy
co im te sprawdzanie da jak za dobrego to proste trzeba wybulić $$$ i sie jeździ latami i (prawie ) "nic się nie robi " jak się kupuje trupa i się myśli że 'nic nie bedzie sie robić " błedne myślenie nikt nie bawi się w dobro czynność wręcz przeciwnie ,specjalnie parchy wypychają ale za śmieszną kase ,już nie raz o tym pisałem ohy ahy bo jaki ładny a technicznie trup . a później na dobrego tdi-ka spdadają złe oceny . kup mk4 tdi za 12 tysi dołożyć i tak trzeba ze 3 tysie na start i masz auto na lata ,a nie kupić za 6 tysi nic nie robić a później sie dziwić bo auto nie odpala wpada w tryb awaryjny itp ,do tego dochodzi o to że nie ma czegoś takiego ,że nic się nie robi , jak się dba to się tak ma .dobre oleje filtry co rok ,szanowanie turbiny i sprzęgła i będzie jeździć bez problemowo do tego dynamicznie i mało będzie palić . jeszcze do tego dochodzi to ,że beznyniaka nie jest tak łatwo zdianozować w razie jak sie coś sypnie ,w tdi jest juz znane wszystko i praktycznie każdy normalny mechanik sobie z tym radzi . dla przykładu wczoraj przyprowadził klient mk4 1.4 benz w ori stanie ,serwisowany itd jeźdzony na 0w40 mobil 1 przebieg 132 tyś prawdziwego przebiegu ,I co z tego ,jak gosciu jeździ tym tragicznie ,powinien maluchem jeździć a nie mk4 ,sprzęgło robił juz 3 razy ,przepustnica z czujnikiem nowa wytrzymała 3 miesiace ,przebieg znikomy a silnik chodzi jak by ze 300 tysi miał nalatane ,tak jest jak sie nie umi obsługiwać i jeździć samochodem ,i pali mu to 8-9 benz przy jego jeździe ,mnie jak przewiózl to 10 minut sie jeszcze cały trzęsłem

,chce to zrobić i sprzedać i mnie się pytał co kupić ,to mu wprost kup pan se malucha 126p krzywdy sobie pan nie zrobisz i komuś też nie

,w razie jak się coś supnie to marne grosze będzie kosztowac naprawa. i spalanie 2x mniejsze

naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv