Nie napisałem że uważam to za wadę głównie tak jak napisałes pytanie czy ktoś to dobrze zrobił, a nie ze tona szpachli i część pieśni.WichuTM pisze:To akurat nie jest wada, wręcz przeciwnie. Zależy tylko na ile dobrze ktoś to zrobił. Uważam, że jeśli pojeździ bez większych ekscesów 2-3 lata i blacha się nie rozpadnie to już na siebie to auto zarobi.Xandar pisze: Myślę że na tysiąc procent jest odnowiony
***Kupujemy używany samochód - informacje pytania, porady***
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Re: ***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
- mocart1989
- Wodzu
***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
Wiem ze to są woły robocze tak samo jak combo czy kangoo jeździłem takimi w poprzedniej pracy. Silnik i podzespoły ogarniam sam tylko chodzi mi o blacharkę zeby była w miarę zdrowa. Mi potrzebny jest do wożenia części i opon
dawniej viewtopic.php?f=88&t=417771" onclick="window.open(this.href);return false;
teraz MKII BOSTON viewtopic.php?f=87&t=560199" onclick="window.open(this.href);return false;
teraz MKII BOSTON viewtopic.php?f=87&t=560199" onclick="window.open(this.href);return false;
- krzychu195
- Użytkownik
- Kontakt:
- mocart1989
- Wodzu
krzychu195, jeśli chodzi o spalanie było praktycznie takie same ok 6 litrów o wygode jazdy nie widziałem różnicy. Co do awaryjności oprucz napraw bieżących nic się nie działo.
dawniej viewtopic.php?f=88&t=417771" onclick="window.open(this.href);return false;
- kw
- Forum Master
- Auto: BMW 330i
- Silnik: B48
combo 1.7 DTL bez porównania lepsze od kangoo. Blacha ok, silnik 1.7 isuzu ma 75ps ale jeżeli chodzi o ekonomię to mistrzostwo świata. Z awaryjnością jest też przyzwoicie - lubi puszczać olej, sterownik pompy wymaga regeneracji po 200tys ale w porównaniu do 1.5 DCi jest nieznizczalnykrzychu195 pisze:mocart1989, co lepsze combo czy kangoo
Było: Polo 86c2f 1.0 LPG
Był: Golf 1.9 TDI ALH
Była: BMW E91 318d + chip
Jest: BMW F30 318d + chip, BMW G20 msport 258 ps
- krzychu195
- Użytkownik
- Kontakt:
kw, Combo B jak coś typowo na budowę domu mi potrzebny, dalej jak 30-50km nie bd jeździł.
Witam, na pełnym zbiorniku golf II 1.6 TD 80km zrobiłem 850km to mało czy dużo? Przy jeżdzie 100-120km, pół na pół trasa-miasto
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie ten dział, ale odpowiadając, to ani mało ani dużo, lecz w sam razkali1209 pisze:Witam, na pełnym zbiorniku golf II 1.6 TD 80km zrobiłem 850km to mało czy dużo? Przy jeżdzie 100-120km, pół na pół trasa-miasto
Witam.
Mógłby mi ktoś powiedzieć coś na temat tego egzemplarza?
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... pb4cs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... pb4cs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest MK III GTI 2e :)
Jest MK IV Highline AJM :)
Jest MK IV Highline AJM :)
Nie, bo nie do tego służy ten temat.paku69 pisze:Witam.
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol" onclick="window.open(this.href);return false; ... pb4cs.html
-
- Użytkownik
Panowie mniej rdzewieje Vectra C czy Passat b5fl? Ktory ma lepsza blache?
ALH -> 205 -> soft
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
ogólnie lepszy b5 fl ale to już nie chodzi o blache ,blachą się nie jezdzi tylko silnikiem i osprzetem ,napędem itp. co z tego że 1 czy 2 blache bedzię miał super jak silnik i reszta to szrot i trzeba będzie grubą kase dopłacić żeby to jezdziło jak samochód a nie dupowóz.
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
- kw
- Forum Master
- Auto: BMW 330i
- Silnik: B48
Teoretycznie passat. W praktyce przeciętny passat miał tyle przygód wypadkowych, że z fabrycznego ocynku i konserwacji mogło niewiele zostać, ja kupiłbym vectredaniel23584 pisze:Panowie mniej rdzewieje Vectra C czy Passat b5fl? Ktory ma lepsza blache?
Było: Polo 86c2f 1.0 LPG
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Obydwa są dobre, ale jednak lepszy Passat.daniel23584 pisze:Panowie mniej rdzewieje Vectra C czy Passat b5fl? Ktory ma lepsza blache?
Otóż tokw pisze:W praktyce przeciętny passat miał tyle przygód wypadkowych, że z fabrycznego ocynku i konserwacji mogło niewiele zostać, ja kupiłbym vectre