Golf MK4 25 Jahre GTI, 1,8T, 2002r,16900zł, Tarnów
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam
Szukam właśnie takiego modelu , na 25-lecie Gti.
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-1-8-g ... 44816.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy ktoś widział ten egzemplarz?
Jak sądzicie jest wart by jechać obejrzeć go aż z Lublina?
Szukam właśnie takiego modelu , na 25-lecie Gti.
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-1-8-g ... 44816.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy ktoś widział ten egzemplarz?
Jak sądzicie jest wart by jechać obejrzeć go aż z Lublina?
-
- VW Baron
- Kontakt:
Historia:
używany, sprawny
a brakuje, że bezwypadkowy, pewnie był dzwon z przodu i stąd mody ...
czy warty ciężko powiedzieć, z doświadczenia wiem, że w komisach dobre auta raczej nie stoją a tu jest jakby rarytas
używany, sprawny
a brakuje, że bezwypadkowy, pewnie był dzwon z przodu i stąd mody ...
czy warty ciężko powiedzieć, z doświadczenia wiem, że w komisach dobre auta raczej nie stoją a tu jest jakby rarytas
No i z tymi lusterkami to M3 objedziesz Trudno powiedzieć, jak masz blisko to się przejedź, zobacz. Jak daleko to odpuść, na pierwszy rzut oka widać ze nie ma ori dokładek przód tył, do tego właściciel był jakimś amatorem tuningu, a na dodatek to komis, więc nigdy nie wiadomo co to może być..
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
Choinka na kółkach, ja bym tego nie ruszał nawet patykiem. Jedyne co bym z niego zabrał to fotele.
- ChlastusDave
- Użytkownik
Widzialem to auto oglądałem je i rozmawialem z wlascicielem
Gosc mieszka w angli dlatego stoi w komisie:-)
Ogolnie lakierniczo jest spoko chociaz cos z przodem bylo kombinowane bo ze zderzaka z pod spodu wychodzi czerwpny lakier, dokladki zgubil na autostradach (tak mi pow). Auto kupil roczne z niemiec i tak dlugo je ma. Wnetrze stan igla nic nie powycierane ani nic. Zakochałem sie we wnetrzu. Z tylu brakuje znaczka jak i z przodu. Lampy tyl z pacyfica, a z przodu jedna lampa ori 25th a droga cala czarna ogolnie jakby z gosciem pogadac to by duzo z ceny zszedl bo takie auto nie sprzedaje sie codziennie. Ogolnie auto godne uwagi bo ktore teraz nie jest bite a po drogie mozna doprowadzic do ladu ori 25th
Gosc mieszka w angli dlatego stoi w komisie:-)
Ogolnie lakierniczo jest spoko chociaz cos z przodem bylo kombinowane bo ze zderzaka z pod spodu wychodzi czerwpny lakier, dokladki zgubil na autostradach (tak mi pow). Auto kupil roczne z niemiec i tak dlugo je ma. Wnetrze stan igla nic nie powycierane ani nic. Zakochałem sie we wnetrzu. Z tylu brakuje znaczka jak i z przodu. Lampy tyl z pacyfica, a z przodu jedna lampa ori 25th a droga cala czarna ogolnie jakby z gosciem pogadac to by duzo z ceny zszedl bo takie auto nie sprzedaje sie codziennie. Ogolnie auto godne uwagi bo ktore teraz nie jest bite a po drogie mozna doprowadzic do ladu ori 25th
Denon, napewno miał coś z przodem , ten grill te lampy , dokładki brak te lusterka koszmarne . Co do przodu miał pewnie zdrowe puknięcie . Za tą cenę nwm czy bym tyle dał , jakby miał ori xenon , dokładki 25 th jahre to inna bajka . Środek ma bardzo ładny .
Moje GTI by Grzesiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=523088" onclick="window.open(this.href);return false;
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
Ok, a najważniejsze - motor? Działa? Czy tylko auto ma ładnie wyglądać:P Zawiecha, hamulce, serwis auta? To są równie (a nawet bardziej)ważne rzeczy...
Auto musiało mieć dzwona, bo jakby było bezwypadkowe to handlarz robił by z tego dodatkowy atut na pół strony!
Cena. 16.900,00 Sporo jak na 3 drzwi i benzynę. Za dużo jak dla mnie. Jak zbijesz 3000 można brać.
Auto musiało mieć dzwona, bo jakby było bezwypadkowe to handlarz robił by z tego dodatkowy atut na pół strony!
Cena. 16.900,00 Sporo jak na 3 drzwi i benzynę. Za dużo jak dla mnie. Jak zbijesz 3000 można brać.
- ChlastusDave
- Użytkownik
Ludzie to nie jest tylko mocna benzyna tylko ori 25th.
Motor chodzil pieknie na wolnych ale nie jechalem tym ani nic wiec nie wiem:-(
Ori wersje 25th nie mialy xenonu
Przod lakierniczo byl spoko lacznie ze spasowaniem wiec nie bardzo mocny dzwon byl.
Poprostu sa ludzie tacy co podobaja się im takie tuningi i dlatego sobie tak zrobi
Motor chodzil pieknie na wolnych ale nie jechalem tym ani nic wiec nie wiem:-(
Ori wersje 25th nie mialy xenonu
Przod lakierniczo byl spoko lacznie ze spasowaniem wiec nie bardzo mocny dzwon byl.
Poprostu sa ludzie tacy co podobaja się im takie tuningi i dlatego sobie tak zrobi
-
- VW Baron
- Kontakt:
hm no tak ale to tak skrajny margines w ilości sztuk, że o ile jahre w mk3 budziło pozytywne emocje o tyle 25th jest ledwo rozpoznawalne, równie dobrze można by pogadać o Yeti ..ChlastusDave pisze:Ludzie to nie jest tylko mocna benzyna tylko ori 25th.
a te lusterka i przód i jakoś mi nie pasują do słowa "ori"
i dla tego później takie auto silnie traci na wartości ...ChlastusDave pisze:Poprostu sa ludzie tacy co podobaja się im takie tuningi i dlatego sobie tak zrobi
Moj Golf
- ChlastusDave
- Użytkownik
art_2008_a_, masz racje:-)
Powiem tak jak by gosc spuscil z 3k i przywrocic to do oryginalu to bym bral.
Ogolnie przegląlem aukcje i trafilem na o wiele lepsze rodzynki np ori usa z vr6 z full pakietem w bordowym kolorze lub
również usa 1.8t też full pakiet w przepieknym kolorze takiej szarosci
Powiem tak jak by gosc spuscil z 3k i przywrocic to do oryginalu to bym bral.
Ogolnie przegląlem aukcje i trafilem na o wiele lepsze rodzynki np ori usa z vr6 z full pakietem w bordowym kolorze lub
również usa 1.8t też full pakiet w przepieknym kolorze takiej szarosci
to chyba o moim mowa bo wystawiałem na otomotoChlastusDave pisze:usa 1.8t też full pakiet w przepieknym kolorze takiej szarosci
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
aukcji nie pokaże bo sprzedałem tego golfa i ogłoszenie usunełem, ale to był ten jeśli tego miał na myśli ChlastusDave:[URL=http://www.fotem.pl/show/full/ab1255265 ... 663cd44bb0]
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
- ChlastusDave
- Użytkownik
RobsonVW, jest prze piekny !!!! ale tamten był inny (inne foto inne felgi) ale kurde brał bym go