Właśnie musze popytać, w mieście ile biorą za czyszczenie srodka, jeśli będzie powyżej tych 250zł, to sam się za to zabiorę, załatwię odkurzacz na mokro i ogień

Jest jeden bardzo duży minus, auto nie ma komputera

Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Myslalem ze 8 na 100Kubek1 pisze:Dużo? 4l na 100km, jak dla mnie wynik jest rewelacyjny,
herbu pisze:Brak naklejek na pasie przednim może sugerować, że coś większego się działo.
Otóż może - zazwyczaj brak naklejek sugeruje, że wymieniany była pas przedni. Nowy oczywiście nie ma naklejek, a nikt zazwyczaj nie bawi się w przeklejanie starych. Oczywiście nie musi tak być, ktoś mógł sobie sam je odkleić, mogły same odpaść (choć raczej nie odpadają), mogły być inne przyczyny ich braku.RobsonVW pisze:auto kupione temat do zamknięcia, ale nie mogę się powstrzymać aby nie zapytać co mają naklejki na pasie do tego czy było coś robione czy nie ?, to jest szczyt głupoty, jedna z największych bzdur jaka jest powielana na tym forum,
fakt nie brałem pod uwagę pasa nowego ze względu że są to kiepskiej jakości zamienniki i mało kto je stosuje, nowy pas jest tak wykonany że nie pomoże mu żadna naklejka byle laik będzie widział czy jest wymieniany czy nie, używany pas zazwyczaj ma naklejki.herbu pisze:wymieniany była pas przedni. Nowy oczywiście nie ma naklejek
oj odpadają, nie raz mi odpadły jak myłem myjką ciśnieniową, póżniej miałem dylemat przykleić czy nieherbu pisze:mogły same odpaść (choć raczej nie odpadają
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości