czy ktos cos wie moze o tym leonie:
http://allegro.pl/seat-leon-cupra-4-i4880086538.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ogladałem go w sobote i wyglada ok jedyna wada to krzywe tarcze hamulcowe ,bije przy hamowaniu ,ale pozatym ok. dziwi mnie to że auto do sprzedania jest juz od marca 2014 cena spadła o 5 tys. troche dziwne no chyba że chodzi o kolor
SEAT LEON CUPRA 2,8 V6 2001 15 500 Włodawa
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- Mały gagatek
A byłeś z nim na serwisie? Oglądał go ktoś kto miał kiedyś styczność z vrem? Po zdjęciach nic bardzo się nie rzuca oprócz malowanego przedniego zderzaka i chyba źle spasowanych progów, jak jest równo wyblaknięty to jest szansa że nie było nic malowane przez ostatnich pare lat, albo malowany cały
Środek chyba wszystko się zgadza dla tej wersji, no może oprócz radia bo powinna być chyba aura CD jak jest zmieniarka w schowku.
Środek chyba wszystko się zgadza dla tej wersji, no może oprócz radia bo powinna być chyba aura CD jak jest zmieniarka w schowku.
-
- Mały gagatek
Nie byłem ale wybiore sie ,tylko nie wiem o jaki ci serwis chodzi na zwykłej stacji diagnostycznej czy w aso, bo na aso to raczej nie ma szans.A co do kogos co mial do czynienia akurat z tym silnikiem to raczej nie mam kogos takiego wezme znajomeg mechanika ale on mowi ze nie mial do czynienia z takim silnikiem.