Golf 4 1.6 Highline 98 Śląsk 7999zł (nowy Audi a4)
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Golf 4 1.6 Highline 98 Śląsk 7999zł (nowy Audi a4)
Witam,
Mógłbym prosić o Waszą opinię na temat tego autka?
http://olx.pl/oferta/golf-iv-1-6-wersja ... 5h4ud.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Może już ktoś był oglądać?
Mógłbym prosić o Waszą opinię na temat tego autka?
http://olx.pl/oferta/golf-iv-1-6-wersja ... 5h4ud.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Może już ktoś był oglądać?
Ostatnio zmieniony ndz paź 05, 2014 20:49 przez kris314, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Kontakt:
Golf 4 1.6 Highline 98 Śląsk 7999zł
auto po dzwonie, przód słabo poskładany, poduchy strzelały, zaślepka poduchy kierowcy ma inny kolor niż reszta kierownicy, airbag pasażera jest źle spasowany z resztą deski.kris314 pisze:Mógłbym prosić o Waszą opinię na temat tego autka?
poza tym wygląda nieźle, przebieg faktycznie nie wydaje się być kosmiczny
Re: Golf 4 1.6 Highline 98 Śląsk 7999zł
To standard w większości golfów, wykonana jest z innego materiału i z czasem kolor przestaje pasować.art_2008_a_ pisze:zaślepka poduchy kierowcy ma inny kolor niż reszta kierownicy
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
+ 1szakulvip pisze:cena jak na 3d i rocznik kosmos
dokładnie
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- VW Baron
- Kontakt:
i z czasem spasowanie elementów przodu też przestaje pasować w większości golfówbtard pisze:i z czasem kolor przestaje pasować.
Mam jednego golfa w rodzinie od nowości i według Twojej poduszkowej teorii jest spawany z trzechart_2008_a_ pisze:i z czasem spasowanie elementów przodu też przestaje pasować w większości golfówbtard pisze:i z czasem kolor przestaje pasować.
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
a ja mam malucha 126p z 90r i też ori i też wyglada jak by miał ,żle spasowany zderzak no karoserii
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- VW Baron
- Kontakt:
czyli jednak mówicie, że auto idealne, oby kris314 zdążył je zakupić
Mówimy, że inny odcień poduszki powietrznej to żaden wyznacznik, a to, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to już problem po Twojej stronieart_2008_a_ pisze:czyli jednak mówicie, że auto idealne, oby kris314 zdążył je zakupić
szpara w chlebaku pasazera tez wydaje sie malo oryginalna. Poduchy faktycznie mogly strzelac.
-
- VW Baron
- Kontakt:
ale ja pisałem, że cały przód był słabo spasowany a do tego źle pasujące poduszki to cały komplet informacji o tym, że najprawdopodobniej był dzwon a nie wybiera się tylko jeden fragment mojej wypowiedzi i się go obśmiewabtard pisze:Mówimy, że inny odcień poduszki powietrznej to żaden wyznacznik,
gdyby same tylko plastiki zaślepek poduszek miały inny odcień a przód idealnie pasował to nie wyrywał bym się z takimi wnioskami, że auto było bite
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Bez przesady, nie wygląda jakoś specjalnie podejrzanie pomijając już fakt, że fotka jest beznadziejnej jakości. Z resztą zaślepka poduszki to element, który można zdemontować więc nie powiedziane od razu, że jest krzywa bo poduszki po wystrzaleMattpl pisze:szpara w chlebaku pasazera tez wydaje sie malo oryginalna. Poduchy faktycznie mogly strzelac.