a te koszty to w jakich granicach.?
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Masz 100% racji, trafiają sięVwGolf42014 pisze:Nie chce dużo wydawać a poza tym więcej mogę nie mieć bo to ma być auto tylko i wylącznie za moje pieniądze dlatego też tak pisze..
Szukam ostatnio sporo i nie raz widze trafia się jakiś 4motion za jakieś 9-10tys.
A warto kupować auto sprowadzone jak myslicie.?
Pół roku temu szukałem Golfa IV 3-drzwiowego do 15 000zł i też nie było łatwo, a Ty chcesz do 10 000zł na dodatek z 4motion. Najeździsz się tylko i stracisz czas, pieniądze oraz nerwy.VwGolf42014 pisze:Nie chce dużo wydawać a poza tym więcej mogę nie mieć bo to ma być auto tylko i wylącznie za moje pieniądze dlatego też tak pisze..
Szukam ostatnio sporo i nie raz widze trafia się jakiś 4motion za jakieś 9-10tys.
A warto kupować auto sprowadzone jak myslicie.?
przykra prawda.Craash pisze:Najeździsz się tylko i stracisz czas, pieniądze oraz nerwy.
Wszystko zależy od rocznika. Owszem 4motion w tej cenie będzie trupem, chyba że będziesz miał szczęście i znajdziesz coś z początków produkcji. Jeśli jednak nie będziesz nastawiał się na 4motion i nie zrazi Cię rocznik 97-98, to spokojnie w cenie do 10 tys. coś sensownego musisz znaleźć. Ostatnio ojciec kolegi sprzedawał mk4 1.8 (zwykły wolnossący), wersja bieda + klima manualna, w nadwoziu 3d z 97r. z oryginalnym przebiegiem 190 tys - auto było kupione w salonie i użytkowane od nowości przez ojca kumpla. Cena - 7500 - za tyle się sprzedał. Czasami da się znaleźć coś sensownego, choć trzeba przyznać, że w ogłoszeniach 90%, albo i więcej, to auta nie warte zaintersowania.Craash pisze:Pół roku temu szukałem Golfa IV 3-drzwiowego do 15 000zł i też nie było łatwo, a Ty chcesz do 10 000zł na dodatek z 4motion. Najeździsz się tylko i stracisz czas, pieniądze oraz nerwy.
Prawie wszystkie są sprowadzone. Jak nie teraz to parę lat temu. Krajówek jest mało, a jak są to golasy.VwGolf42014 pisze:Co do tych sprowdzonych to znów jestem zrażony bo tam to spore przekręty na licznikach idą. :/
Dokładnie....Nie ma co liczyć na to że licznik nie był cofnięty....Krajowym też cofają przecieżMattpl pisze:Prawie wszystkie są sprowadzone. Jak nie teraz to parę lat temu. Krajówek jest mało, a jak są to golasy.
Niestety za dobre egzemplarze trzeba zapłacićCraash pisze:Pół roku temu szukałem Golfa IV 3-drzwiowego do 15 000zł i też nie było łatwo, a Ty chcesz do 10 000zł na dodatek z 4motion. Najeździsz się tylko i stracisz czas, pieniądze oraz nerwy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości