doggie pisze:krótko zwięźle i na temat - to zależy
Tak ogółem od?
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
doggie pisze:krótko zwięźle i na temat - to zależy
To ja jakiś dziwny jestem, albo trafiłem dziwną Astrę II. Nie miała w prawdzie regulacji kierownicy, ale ledwo usiadłem za kierownicą. Miałem ją na kolanach przy maksymalnie cofniętym fotelu. Nie mówiąc o tym by usiąść z tyłu. W Fabii nie miałem takich problemów. Więc jak na mój gust te auta są nieporównywalne w żaden sposób rozmiarowo.herbu pisze:A no tak mam, że miałem Golfa, mam Fabię i sobie porównuję (oczywiście nie mierzyłem nic centymetrem, więc są to moje odczucia) i wychodzi mi, że mając fotel kierowcy tak ustawiony, by było mi wygodnie, czyli pewnie podobnie w obu autach, miejsca w Golfie na nogi mi brakowało, a w Fabii nie. Ot i co. Astrę II też miałem i miejsca na tylnej kanapie, przy ustawieniu fotela pode mnie, było na pewno więcej niż w Golfie.
No właśnie słyszałem, że mechaniczny wtrysk i lpg to kiepska prognoza dla silnika ;\ForeCast pisze:Ogólnie to od stanu, chociaż zestawienia LPG+ wtrysk mechaniczny nie polecałbym w ogóle. A jeśli chodzi o sam fakt zakupu to jeśli trafisz w (jeszcze) dobrym stanie, to można kupić, ale od razu po kupnie wywalić gaz, bo prędzej czy później pojawią się problemy, a znaleźć magika od tego coraz ciężej
Możesz rozwinąć PF? ;dForeCast pisze:Nie tyle dla silnika, co dla aparatury wtryskowej - regulator paliwa jest już w zasadzie nie do dostania i wyregulowania, żeby to miało ręce i nogi. W przypadku strzału gazu w dolot, klapy w dolocie poddają się jako pierwsze i auto już będzie zmuszone tylko na gazie jeździć. Ludzie montują BLOSy i jakoś jeżdżą, ale czy warto? Już lepiej poszukać PF-a i do niego pakować LPG
przypomne sie z pytaniem, moze ktos cos poradzi?szuwar87 pisze:to i ja zapytam o arla: myslicie, ze uda sie kupic zadbanego golfa za cene uzyskana ze sprzedazy citroena c3-1 (z pelna ksiazka serwisowa, b. zadbany, dobrze wyposazony, z przebiegiem ~50k km, rocznik 2010)? chcialbym taka operacje wykonac za ok pol roku. troche wrozenie z fusow, ale moze ktos cos podpowie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości