Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Witam!
Mogłby mi ktoś sprawdzić ten VIN:
WVWZZZ3BZYP437106
Pokazywał sie mi na jednej stronie jako 1.8, a to jest 1.6... i tak sie zastanawiam;/
Z góry dzięki i pozdrawiam,
amdziak
Mogłby mi ktoś sprawdzić ten VIN:
WVWZZZ3BZYP437106
Pokazywał sie mi na jednej stronie jako 1.8, a to jest 1.6... i tak sie zastanawiam;/
Z góry dzięki i pozdrawiam,
amdziak
Witam! Proszę o sprawdzenie VIN : WVWZZZ1JZYW394675
Z góry dziękuje ....
Z góry dziękuje ....
Proszę o rozkodowanie NR VIN: WVWZZZ9NZ3D095939
Dzięki bardzo.
Dzięki bardzo.
witam, proszę o rozkodowanie VIN: WVWZZZ1HZVB041929. Z góry dzięki.
Cześć, prosiłbym o kontakt na priv kogoś kto poza wyposażeniem może sprawdzić historię serwisową po VIN. Ew. kto się w takie rzeczami na forum zajmuje?
Mój MK4 ->http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=298948
- Fucker
- "KAMELEON" BLACHARSTWO/LAKIERNICTWO
- Kontakt:
Usługa sprawdzenia historii serwisowej po numerze VIN samochodów grupy VAG
Od razu zaznaczam, że nie zawsze auto jest w bazie danych. Niektóre samochody nie jeździły do autoryzowanych serwisów VW/Audi. Jeżeli auto jest z Włoch to zazwyczaj nie ma historii serwisowej. Zauważyłem, że historie serwisowe Skody zaczynają się dopiero od 2005-2006r. Volkswageny do 1995-1996 nie wprowadzano do bazy danych, mimo, że mają książki serwisowe. No chyba, że ktoś jeździł np volkswagenem z 1994r do serwisu (strzelam) w 2000r wtedy historia serwisowa powinna być w bazie danych.
Wysyłasz nr VIN na PRIV / gg lub sms'em, wpłacasz 30zł podajesz swój adres e-mail, a ja sprawdzam samochód w Niemczech. Jak pieniążki zostaną zaksięgowane, wtedy otrzymujesz pełne dane o aucie od A do Z. Jeżeli historii nie będzie, to wtedy odsyłam 20zł i otrzymujesz pełne dane o samochodzie. Zaostrzyłem warunki ze względu na cwaniaków.
Przez weekend możecie wysyłać nr VIN, ale wyniki będą dopiero w poniedziałek z wiadomych przyczyn. W DE kończą pracę bardzo wcześnie.
Od A do Z tzn. pełną historię przebiegu serwisu (naprawy, uszkodzenia itd.), jak i pełne dane o samochodzie i kody wyposażenia. Dane wysyłam w formacie pdf i word. Zawarte informacje są dużo dokładniejsze niż w książce serwisowej. Rachunek na życzenie.
moje gg 3119884 nr tel. kom. w podpisie.
Od razu zaznaczam, że nie zawsze auto jest w bazie danych. Niektóre samochody nie jeździły do autoryzowanych serwisów VW/Audi. Jeżeli auto jest z Włoch to zazwyczaj nie ma historii serwisowej. Zauważyłem, że historie serwisowe Skody zaczynają się dopiero od 2005-2006r. Volkswageny do 1995-1996 nie wprowadzano do bazy danych, mimo, że mają książki serwisowe. No chyba, że ktoś jeździł np volkswagenem z 1994r do serwisu (strzelam) w 2000r wtedy historia serwisowa powinna być w bazie danych.
Wysyłasz nr VIN na PRIV / gg lub sms'em, wpłacasz 30zł podajesz swój adres e-mail, a ja sprawdzam samochód w Niemczech. Jak pieniążki zostaną zaksięgowane, wtedy otrzymujesz pełne dane o aucie od A do Z. Jeżeli historii nie będzie, to wtedy odsyłam 20zł i otrzymujesz pełne dane o samochodzie. Zaostrzyłem warunki ze względu na cwaniaków.
Przez weekend możecie wysyłać nr VIN, ale wyniki będą dopiero w poniedziałek z wiadomych przyczyn. W DE kończą pracę bardzo wcześnie.
Od A do Z tzn. pełną historię przebiegu serwisu (naprawy, uszkodzenia itd.), jak i pełne dane o samochodzie i kody wyposażenia. Dane wysyłam w formacie pdf i word. Zawarte informacje są dużo dokładniejsze niż w książce serwisowej. Rachunek na życzenie.
moje gg 3119884 nr tel. kom. w podpisie.
- damian4422
- Mały gagatek
Jeśli ktoś byłby w stanie pomóc mi w rozkodowaniu numeru VIN: WVWZZZ1HZRW401050 będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Mój golf:
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=453944&p=5467933#p5467933[/url]
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=453944&p=5467933#p5467933[/url]
- slawek987
- Gadatliwa bestia
- Auto: GOLF SV
- Silnik: DCYA
Witam! Chciałem polecić kolegę Fucker, wszystko odbyło się według podanej przez Niego instrukcji, jestem w 100% zadowolony, polecam wszystkim.
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Ja również podpisuję się pod powyższą pochwałą!slawek987 pisze:Witam! Chciałem polecić kolegę Fucker, wszystko odbyło się według podanej przez Niego instrukcji, jestem w 100% zadowolony, polecam wszystkim.
Mój MK4 ->http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=298948
- johny83grchw
- Sto(l)ica
Witam,chciałbym prosić o pomoc w rozkodowaniu vinu W V W Z Z Z 1 H Z P B 1 3 8 4 0 1 Ja znalazłem tylko że wyprodukowany w Brukseli,a zależy mi na pojemności silnika i wersji jak wyświetli oczywiście
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję
Pozdrawiam Rafał
WItam. Bardzo proszę o sprawdzenie numeru VIN:
Pozdr.
Kod: Zaznacz cały
wvwzzz1kz6w013473
-
- Nowicjusz
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN!
This post share several of the users serving to material and that they got the satisfaction from this post .Many of the user visit during this web {site} and advocate this site is best and containing important info .Thanks for sharing this post with us .
seattle search engine optimization
seattle search engine optimization