Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- Nowicjusz
Witam,i ja polecam kolege Fuckera operacja szybko i perfekcyjnie wykonana jeszcze raz dzieki.
- Andrzej4286
- TYLKO VW
ja również polecam kolegę Fucker, szybko i sprawnie i dzięki wielkie za szybka odpowiedz
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Witam,
proszę o sprawdzenie numeru WV1ZZZ2EZ76026056
Pozdrawiam,
Patryk Noska
proszę o sprawdzenie numeru WV1ZZZ2EZ76026056
Pozdrawiam,
Patryk Noska
Witam
Bede wdzieczny za sprawdzenie mumeru VIN TMBGP41U9Y2416826
Z gory dziekuje POZDRAWIAM
Bede wdzieczny za sprawdzenie mumeru VIN TMBGP41U9Y2416826
Z gory dziekuje POZDRAWIAM
Witam,
Mam prośbę o sprawdzenie VINu WVWZZZ1KZ8W087075
Najbardziej zależy mi na historii przebiegu. Oczywiście jeśli potrzeba jestem w stanie jakoś się odwdzięczyć.
Golf V sprowadzony z belgii
Pozdrawiam
Mam prośbę o sprawdzenie VINu WVWZZZ1KZ8W087075
Najbardziej zależy mi na historii przebiegu. Oczywiście jeśli potrzeba jestem w stanie jakoś się odwdzięczyć.
Golf V sprowadzony z belgii
Pozdrawiam
- pawel66600
- Mały gagatek
- Kontakt:
Bardzo proszę o sprawdzenie numerów VIN
seat vsszzz6kzxr079405
opel w0l0jbf19w1228942
seat vsszzz6kzxr079405
opel w0l0jbf19w1228942
Szaleństwo czy głupota? Po prostu pasja na zawsze. . .
Witam serdecznie jestem tu nowa...chciałabym prosic o sprawdzenie Vin-u w VW touran nr.WVGZZZ1TZ6W225589
Najbardziej zależy mi na historii przebiegu,oczywiscie mogę się "odwdzięczyc"
Z góry dziękuje ilonawalcz@tlen.pl
Najbardziej zależy mi na historii przebiegu,oczywiscie mogę się "odwdzięczyc"
Z góry dziękuje ilonawalcz@tlen.pl
Poprosze o sprawdzenie
WVWZZZ1KZ5P036489
Golf V GTI 2.0
Za dane dot. przebiegu rzecz jasna bedzie odwdzieczenie sie, prosze pisac na PW jesli ktos ma mozliwosc sprawdzenia.
Dzieki
WVWZZZ1KZ5P036489
Golf V GTI 2.0
Za dane dot. przebiegu rzecz jasna bedzie odwdzieczenie sie, prosze pisac na PW jesli ktos ma mozliwosc sprawdzenia.
Dzieki
Witam. Wczoraj kupilem swoj pierwszy samochod Passata B5 1.6,i mam prosbe o sprawdzenie VIN:WVWZZZ3BZXP138762 i jezeli jest to mozliwe to super by bylo jak by sie tez dalo historie przebiegu sprawdzic.dziekuje z gory za odpowiedz i oczywiscie moge sie odwdzieczyc.
- Fucker
- "KAMELEON" BLACHARSTWO/LAKIERNICTWO
- Kontakt:
Usługa sprawdzenia historii serwisowej po numerze VIN samochodów grupy VAG
Od razu zaznaczam, że nie zawsze auto jest w bazie danych. Niektóre samochody nie jeździły do autoryzowanych serwisów VW/Audi. Jeżeli auto jest z Włoch to zazwyczaj nie ma historii serwisowej. Zauważyłem, że historie serwisowe Skody zaczynają się dopiero od 2005r. Volkswageny do 1995-1996 bardzo często nie wprowadzano do bazy danych, mimo, że mają książki serwisowe.
Wysyłasz nr VIN na PRIV / gg lub sms'em, wpłacasz 30zł, a ja sprawdzam samochód w Niemczech. Jak pieniążki zostaną zaksięgowane, wtedy otrzymujesz pełne dane o aucie od A do Z. Jeżeli historii nie będzie, to wtedy odsyłam 20zł i otrzymujesz pełne dane o samochodzie. Zaostrzyłem warunki ze względu na cwaniaków.
Przez weekend możecie wysyłać nr VIN, ale wyniki będą dopiero w poniedziałek z wiadomych przyczyn. W DE kończą pracę w piątek już o godz. 14.00
Od A do Z tzn. pełną historię przebiegu serwisu (naprawy, uszkodzenia itd.), jak i pełne dane o samochodzie i kody wyposażenia. Dane wysyłam w formacie pdf i word. Zawarte informacje są dużo dokładniejsze niż w książce serwisowej. Rachunek na życzenie.
moje gg 3119884 nr tel. kom. w podpisie.
Od razu zaznaczam, że nie zawsze auto jest w bazie danych. Niektóre samochody nie jeździły do autoryzowanych serwisów VW/Audi. Jeżeli auto jest z Włoch to zazwyczaj nie ma historii serwisowej. Zauważyłem, że historie serwisowe Skody zaczynają się dopiero od 2005r. Volkswageny do 1995-1996 bardzo często nie wprowadzano do bazy danych, mimo, że mają książki serwisowe.
Wysyłasz nr VIN na PRIV / gg lub sms'em, wpłacasz 30zł, a ja sprawdzam samochód w Niemczech. Jak pieniążki zostaną zaksięgowane, wtedy otrzymujesz pełne dane o aucie od A do Z. Jeżeli historii nie będzie, to wtedy odsyłam 20zł i otrzymujesz pełne dane o samochodzie. Zaostrzyłem warunki ze względu na cwaniaków.
Przez weekend możecie wysyłać nr VIN, ale wyniki będą dopiero w poniedziałek z wiadomych przyczyn. W DE kończą pracę w piątek już o godz. 14.00
Od A do Z tzn. pełną historię przebiegu serwisu (naprawy, uszkodzenia itd.), jak i pełne dane o samochodzie i kody wyposażenia. Dane wysyłam w formacie pdf i word. Zawarte informacje są dużo dokładniejsze niż w książce serwisowej. Rachunek na życzenie.
moje gg 3119884 nr tel. kom. w podpisie.
- czarekcw
- kierownik kibla
Bez jaj, na forum Passata za free pewien user daje pełne dane odnośnie auta (kolor nadwozia, rocznik, wyposażenie itp bez historii serwisowej) a ty się cenisz 10zł...Fucker pisze:Wysyłasz nr VIN na PRIV / gg lub sms'em, wpłacasz 30zł, a ja sprawdzam samochód w Niemczech. Jak pieniążki zostaną zaksięgowane, wtedy otrzymujesz pełne dane o aucie od A do Z. Jeżeli historii nie będzie, to wtedy odsyłam 20zł i otrzymujesz pełne dane o samochodzie. Zaostrzyłem warunki ze względu na cwaniaków.
Rozumiem, czas jest cenny (i ja to szanuję) ale też nie bądźmy pazerni na kasę za coś, gdzie sprawdzenie auta bez historii serwisowej nic nie kosztuje w internecie (wystarczy dobrze poszukać w google).
Mój MK4 AKL "BASIS" http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413429" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fucker
- "KAMELEON" BLACHARSTWO/LAKIERNICTWO
- Kontakt:
czarekcw,
10zł tj. ok. 2,5 euro, to koszty wynikłe ze sprawdzenia historii serwisowej w Niemczech. Reasumując nie zarabiam w tym momencie tych 10zł i nie sprawdzam samego wyposażenia, jeżeli ktoś sobie zażyczy. A pełne dane o aucie to skutek uboczny przy sprawdzaniu historii serwisowej, które dodaje gratis.
Ps. na forum golfa mamy też kolegę co sprawdza za free dane o aucie m.in. mati_vcp,
10zł tj. ok. 2,5 euro, to koszty wynikłe ze sprawdzenia historii serwisowej w Niemczech. Reasumując nie zarabiam w tym momencie tych 10zł i nie sprawdzam samego wyposażenia, jeżeli ktoś sobie zażyczy. A pełne dane o aucie to skutek uboczny przy sprawdzaniu historii serwisowej, które dodaje gratis.
Ps. na forum golfa mamy też kolegę co sprawdza za free dane o aucie m.in. mati_vcp,
-
- Użytkownik
- Auto: Seat Leon 1P
- Silnik: BKD
Witam,
Czy mógłby ktoś rozkodowac mi ten vin: WAUZZZ8DZYA191339 ?
Pozdrawiam
Czy mógłby ktoś rozkodowac mi ten vin: WAUZZZ8DZYA191339 ?
Pozdrawiam